CÉGES
CSALÁDI NAPBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

150

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Céges családi nap lebonyolításához válassza éttermünket! Barátságos környezet révén nem csak a felnőttek, hanem a gyermekek számára is kitűnő időtöltést biztosít megfelelően felszerelt éttermünk.

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

HAGYOMÁNYOS FOGADÁS

Maximum létszám: 150 fő

CÉGES CSALÁDI NAP HELYSZÍN

Ismerje meg a Bohém Rendezvényhelyszínt, ahol fantasztikus hangulatú családi napot rendezhet kollégái, és családtagjaik számára, úgy hogy minden korosztály jól érezze magát!


KIVÁLÓ CSALÁDI NAP HELYSZÍN A MÜPA GYOMRÁBAN

Ha céges családi napon gondolkozik, akkor érdemes megfontolni a Bohém Rendezvényhelyszín különtermét, mint helyszínt. Több, mint 100 fő befogadására alkalmas, saját színpaddal rendelkezik, így nyugodtan készülhetnek előadásokkal, prezentációkkal, játékokkal is, hogy minél változatosabbá tudják tenni ezt a fontos eseményt. Sok múlik ezen a napon, hiszen fontos, hogy a családok számára pozitív benyomást tudjuk kelteni, ez nagyban befolyásolja a cégen belül dolgozók hangulatát is.


CSALÁDI NAP A BOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍNEN

Bohém Rendezvényhelyszín – bohém hangulat. Hívja meg családját egy fantasztikus rendezvényre, amelyet a gyönyörű parnorámával rendelkező MÜPA épületének köszönhetően biztosan nem feljtenek el. Minden korosztály számára ideális, garantáltan mindenki jól fogja érezni magát, mi ugyanis mindent megteszünk ennek érdekében!


CSALÁDI NAPNAK KERES HELYSZÍNT? JÓ HELYEN JÁR!

A rendezvényhelyszín szeparált különterme hangszigetelt, így biztos lehet benne, hogy rendezvényét nem fogják megzavarni, a teljes diszkréció biztosított. Legyen szó gyerekprogramokról, vagy felnőtt előadásokról, mindenféle megoldásra fel vagyunk készülve. Ez természetesen vonatkozik az ételekre is, minden kívánságnak igyekszünk maximálisan megfelelni.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT