KARÁCSONYI CÉGES
PARTI HELYSZÍNBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

150

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Céges karácsonyi vacsora helyszínt keres? Nehéz lenne elegánsabb éttermet találni rá, mint a Bohém Rendezvényhelyszín különterme! Teljeskörű cateringgel, széles italkínálattal, színpaddal és teljes technikai felszereltséggel várjuk Önt és kollégáit mind vacsorára, mind az utána következő céges karácsonyi bulira!

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

HAGYOMÁNYOS FOGADÁS

Maximum létszám: 150 fő

KARÁCSONYI PARTI HELYSZÍN BUDAPESTEN

Közeleg az év vége, és ideje elkezdeni a karácsonyi bulik, céges partik, rendezvények szervezését. Budapesten erre a legjobb helyszínt a MÜPA-ban található Bohém Rendezvényhelyszín biztosítja.

Közeleg a karácsony és még nem talált megfelelő helyszínt az év végi bulinak? Szerintem nem érdemes tovább keresnie, ugyanis nálunk mindent megtalál, ami a tökéletes karácsonyi bulihoz kell! Teljes körű szervezést biztosítunk rendezvénye számára, így önnek szinte semmi mással nem kell foglalkoznia, mint hogy jól érezze magát nálunk.


JÓ HANGULATÚ KARÁCSONYI BULI, CÉGES PARTI A BUDAPESTI BOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍNEN

Különtermünk 100 fő vendéglátására alkalmas, külön színpaddal rendelkezik, ráadásul a hang-és fénytechnikáról is mi gondoskodunk. Önnek annyi lesz csupán a dolga, hogy a meghívott vendégekkel együtt élvezze különtermünk meleg, elegáns hangulatát, a személyzet figyelmes kiszolgálását és az ünnephez illő fenséges fogásokat, melyeket természetesen helyben készítünk minden esetben.


AMIT A BOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN KÍNÁL: A LEGJOBB KARÁCSONYI BULI, CÉGES RENDEZVÉNYHELYSZÍN BUDAPESTEN

Garantáltan nem fog csalódni, ha minket választ, ugyanis mindent megteszünk, hogy ön és vendégei a lehető legjobb hangulatban tölthessék el az év egyik legfontosabb eseményét, együtt emlékezhessenek meg a közös sikerekről, boldog pillanatokról. Ebben a lenyűgöző panoráma és a Duna közelsége szintén igen nagy segítségükre lehet érkezéskor és távozáskor egyaránt.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT