KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN
A MÜPÁBANBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

70

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


A Bohém Rendezvényhelyszín ideális könyvbemutató helyszín. Ez a jól felszerelt, jól megközelíthető, kellemes atmoszférájú helyiség ideális könyvbemutató terem az érdeklődők számára.

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

SZÉKSOROS ELRENDEZÉS

Maximum létszám: 70 fő

KÖNYVBEMUTATÓ HELYSZÍN

A MÜPA épületében található Bohém Rendezvényhelyszín különterme olyan rendezvényeknek is otthont ad, mint például egy könybemutató. Legyen szó kis létszámú eseményről, vagy akár több, mint 100 főről, mi maximálisan kielégítjük a vendégek igényeit. A színpad és a berendezés pedig adott, így tulajdonképpen nincs más dolga, mint néhány órát önfeledten eltölteni nálunk.


KITŰNŐ ATMOSZFÉRA

Ne keressen tovább, mert ennél ideálisabb helyszínt biztosan nem talál, ha könyvbemutatót szeretne tartani. A MÜPA hangulata garantáltan elvarázsol majd mindenkit, aki ide látogat, a tágas terek, az elegáns hangulat és a kultúra közelsége mindenkit lenyűgöz majd.


TÁGAS TÉR

A Bohém Rendezvényhelyszín különterme több, mint 100 fő kényelmes fogadására lett kialakítva, így tökéltes helyszíne lehet akár egy könyvbemutatónak is. Saját színpaddal rendelkezik, a technikai berendezésről pedig mi gondoskodunk, így nem kell aggódnia a rendezvény lebonyolítása miatt.


EXKLUZÍV HELYSZÍN

Olyan környezetben tarthatja könyvbemutatóját, ami mindenkit elvarázsol. Meleg, kellemes hangulatú berendezés, elegáns dekoráció várja vendégeit, akik így teljes kényelemben fogják magukat érezni. Személyzetünk mindent elkövet a figyelmes és segítőkész kiszolgálás érdekében, erről a kifinomult étel-és italválasztékunk is gondoskodik.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT