SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS
BUDAPESTENBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

70

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Tudta, hogy a budapesti MÜPA-ban található Bohém Rendezvényhelyszínen akár színházterem bérlésre is lehetősége van? Ha rendezvényét különtermünkben szeretné megtartani, garantáltan különleges élményben lesz része!

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

SZÉKSOROS ELRENDEZÉS

Maximum létszám: 70 fő

SZÍNHÁZTEREM BÉRLÉS BUDAPESTEN

Tudta, hogy a budapesti MÜPA-ban található Bohém Rendezvényhelyszínen akár színházterem bérlésre is lehetősége van? Ha rendezvényét különtermünkben szeretné megtartani, garantáltan különleges élményben lesz része!


EXKLUZÍV ÉLMÉNY

A Bohém Rendezvényhelyszín egyedülálló lehetőséget kínál az exkluzív rendezvények lebonyolítására, ugyanis 120 fős saját színpaddal ellátott különtermünk akár színházteremként is kibérelhető. Céges továbbképzés, sajtótájékoztató, konferencia vagy bármilyen előadás – a színpad készen áll. A terem teljes mértékben hangszigetelt, és remek akusztikával rendelkezik. Kellemes hangulat, elegáns környezet, és figyelmes kiszolgálás várja, így minden adott egy tökéletes előadáshoz.


IGÉNYES HELYSZÍN A MÜPA ÉPÜLETÉBEN

Mi is lehetne ideálisabb helyszín egy üzleti vagy magán rendezvény szervezésére, mint a festői környezetben álló MÜPA épületében található Bohém Rendezvényhelyszín? A kultúra, a művészet, a kreativitás az, ami körüllengi ezt a csodálatos panorámával rendelkező helyszínt, amely kívül és belül egyaránt lenyűgöző eleganciáról, mégis játékos könnyedségről árulkodik. A személyzet garantáltan olyan figyelmes kiszolgálásban fogja részesíteni Önt és rendezvénye résztvevőit, amely mindenkit pozitív élményekkel gazdagít majd a távozást követően.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT