ÁLLÓFOGADÁS
HELYSZÍNBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

150

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Az állófogadás egy olyan reprezentatív rendezvényforma, amely napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy mivel viszonylag kevés ülőhely (sokszor egyáltalán nincsen) található ezen a rendezvényen, így jóval több vendég befogadására alkalmas a rendezvény.

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

HAGYOMÁNYOS FOGADÁS

Maximum létszám: 150 fő

ÁLLÓFOGADÁS HELYSZÍN

Az állófogadás egy olyan reprezentatív rendezvényforma, amely napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy mivel viszonylag kevés ülőhely (sokszor egyáltalán nincsen) található ezen a rendezvényen, így jóval több vendég befogadására alkalmas a rendezvény.

A gazdag étel- és italválasztékot a vendégek a fogadás ideje alatt a svédasztalokon találják, s így kedvük szerint válogathatnak az arra kihelyezett ínyencségek közül.

Az állófogadás bármilyen témában megtartható, elősegíti a kapcsolatteremtést, hiszen a vendégek nincsenek egy konkrét helyhez kötve, s ezáltal szabadon ismerkedhetnek és beszélgetésbe elegyedhetnek egymással.


Milyen alkalmakra?

Elsősorban olyan esetben ajánlott állófogadást tartani, amikor nagy bejelenteni valónk van, s tartalmas vendéglátással szeretnénk tájékoztatást adni erről a fontos eseményről. Legyen szó egy céges évértékelésről, vagy egy eljegyzési buliról; amikor az a célunk, hogy a jelenlévők összeismerkedjenek egymással, akkor célszerű az állófogadás mellett döntenünk.


Milyen ételeket ajánlunk erre az alkalomra?

A svédasztalon helyet foglaló étel- és italkínálatot célszerű úgy összeállítani, hogy lehetőség szerint minden kedves vendégünk megtalálja a szívéhez legközelebb álló fogásokat. Érdemes tehát mind az ételekből, mind pedig az italokból legalább öt-hat félét is kiválasztani a különböző típusokból.

A kiválasztott fogásokat a vendégek saját ízlésük szerint válogatva fogyaszthatják el az erre a célra felállított koktélasztalokon. Ilyen fogadásokra olyan ételeket javaslunk, amelyeket állva egy villa, vagy kanál segítségével könnyedén elfogyaszthatnak vendégeink. Étkezés közben pedig kedvükre ismerkedhetnek és beszélgethetnek egymással.


Személyzet

Egy nívós állófogadáson nem ritka, ha a pincérek nem csak a svédasztalnál segédkeznek, hanem a meghívottak között járva frissítővel és apró, ínyenc falatokkal kínálgatják a vendégeket, illetve az asztalokon lévő üres poharak és tányérok elviteléről is gondoskodnak.


Milyen öltözet javasolt erre az eseményre?

Egy ilyen alkalom megkívánja az elegáns öltözetet mind a nők mind pedig a férfiak részéről. A hölgyek számára nappali rendezvény esetén egy kiskosztüm, esti rendezvény esetében pedig kisestélyi javasolt. Férfiak számára a megfelelő öltözet az elegáns nadrág és ing párosa, melyhez illik nyakkendőt és zakót ölteniük; utóbbit meleg idő esetén természetesen levehetik magukról.

Állófogadás helyszín Budapesten számtalan akad, de ha szeretnénk az alkalom fényét emelni, akkor egy nívós, látványos helyen célszerű megtartani rendezvényünket, s ehhez a Bohém Rendezvényhelyszín tökéletes választás.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT