Állófogadás, Szendvicsparti, Koktélparti mintamenü

Helyszínünk kizárólag rendezvények kapcsán vehető igénybe, így az alábbi menükínálat kizárólag mintaként szolgál partnereink számára. Az adott esemény konkrét ételsorát minden esetben az ajánlatkérés során egyeztetjük megrendelőinkkel. 

Állófogadás mintamenü

1. variáció

 Hideg ételek:

Préselt sertés pofa ecetes lila káposztával (G, L)

Kacsamell májjal töltve (G, L, CM)

Sült tengeri hal, saláta ágyon (G, L, CM)

Fűszeres parajjal töltött jércemell baconbe göngyölve (G)

Mozzerella Caprese (G, L, CM)

 

Pékáru variációk

Fehér, magvas és barna mini péksütemény

 

Saláták:

Klasszikus cézár saláta koktélrákkal

Bulgur saláta zöldségekkel (L, CM)

Waldorf saláta: zeller, alma, dió (G, CM)

 

Meleg ételek:

Perui bárány ragu Basmati rizzsel (G, L)

Mini töltött káposzta (G, L)

Jércemell paraj gomolya petrezselymes burgonyával (G)

Vörösboros marhanyak, pásztortarhonyával (L, CM)

Rakott padlizsán tofu mozzarella (G)

 

Desszertek:

Gyömbéres sütőtökszelet zabpehellyel

Tejcsokis "Mont Blanc" hab

Barackos joghurtkocka

Chia puding passió gyümölccsel (G,L, CM)

Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)

2. variáció

Hideg ételek:

Borjú szűz francia mustár dresszinggel (G, L)

Bajor kolbász, savanyú burgonyával (G, L)

Céklás gravlax lazac (G, L)

Vaddisznó pástétom pirított pisztáciával (G, L, CM)

Portobello gomba rántva, chimichurri-val (L)

 

Pékáru variációk

Fehér, magvas és barna mini péksütemény

 

Saláták:

Sült kacsamell cékla répa spagettivel (G, L, CM)

Marinált cukkini gyömbérrel, jégsalátával (G, L, CM)

Vörös tonhal, színes tészta salátával (L)

Avokádó, pak choi, ázsiai dresszinggel, római saláta, pirított fekete szezámmal (G, L, CM)

 

Meleg ételek:

Róka gombás szarvas ragu röszti burgonyával (L, CM)

Sült lazac, zöldséges üveg tésztával (G, L, CM)

Serránoba göngyölt sertés szűz, stilton mártással, kölessel (G)

Lassan sült kakukkfüves borjúsült Juhtúrós sztrapacskával

 

Svájci rakott édesburgonya szarvasgomba olajjal

 

Desszertek

Fahéjas almakompót dió ropogóssal  (L.G, CM)

Bazsalikomos eper torta

Fűszeres trüffel

Fekete erdő (pohár)

Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)

Szendvicsparti mintamenü

 1. variáció

Szendvicsek:

Tonhalkrémes szendvics fekete olivával, citrommal

Hideg pulykasültes szendvics, almás káposztasalátával

Mangalicasonkás szendvics, házi túróval

Füstölt marhanyelves szendvics céklapürével

Padlizsánkrémes szendvics (L)

 

Saláták:

Majonézes káposztasaláta, pikáns kesudióval (L)

Burgonyasaláta, szárzellerrel (L)

Friss idény saláta, házi vinegrettel (,G)

 

Desszertek:

Kókusz mousse mangó zselével

Mandulás pisztáciás körtetorta

Giandujás kávészelet

Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)

Igény szerint gluténmentesen is elkészítjük a szendvicseket

2. variáció

 Szendvicsek:

Lazactatáros szendvics, kapri krémmel

Füstölt kacsamelles szendvics lilahagymalekvárral

Paprikás szalámis szendvics sajtkrémmel, tojással

Szarvassonkás szendvics almás zellerkrémmel

Óvári háromsajtos szendvics

 

Saláták:

Tavaszi saláta (cukorborsó, céklalevél, ceruzabab, spárga, hónapos retek, karalábé), vinegrettel (L, G)

Amerikai káposztasaláta (G)

Avokádós jércesaláta, lime, citrom, bébi saláták (L, G)

 

Desszertek:

Céklás sajttortácska

Kombinált csokoládé harmónia

"Red Velvet" bársonytorta

Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)

Igény szerint gluténmentesen is elkészítjük a szendvicseket

Koktélparti mintamenü

 1. variáció

Hideg flying falatok:

Pulykasült savanyított gyöngyhagymával (L, G)

Sertéskaraj zöldkéregben (L)

Parasztsonka torma krémmel (L, G)

Mini cézár csirkemellsaláta

Füstölt kacsamell tökmagolajos édesköménnyel (L,G)

Mozzarella aszalt paradicsommal és madársalátával (G)

Pármai sonkarózsa kaprigyümölccsel és sültpaprika krémmel L, G)

 

Desszertek

Diós szilvás morzsa sütemény

Banános tonkababos étcsokihab

Narancsos máktorta

Citrusos almakompót gyümölcsszósszal (G, L, CM)

Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)

 2. variáció

Hideg flying falatok:

Sült libamáj lilahagyma lekvárral (L,G)

Bélszín carpaccio (L,G)

Vörös tonhal humusszal (L,G)

Borjú szűz francia mustár dresszinggel (L,G)

Bajorkolbász édes mustárral

Angolos hátszín édeschili dresszinggel (L,G)

Chilis garnéla farkak (L,G)

Gravlax lazac avokádóval (L,G)

Sült Kacsamell cékla répa spagettivel

Puy lencse saláta füstölt marha nyelvel (L,G)

 

Meleg falatka

Bundázott rák édes chiliszósszal (L)

Fűszeres húsgolyó barbecuemártással (L)

Marhabélszín füstös kápiakrémmel (L,G)

 

Desszertek:

Kókusz mousse mangó zselével

Mandulás pisztáciás körtetorta

Giandujás kávészelet (L,G,CM)

Kekszes fehér csokoládé birsalmával

Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)