Állófogadás, Szendvicsparti, Koktélparti mintamenü
Helyszínünk kizárólag rendezvények kapcsán vehető igénybe, így az alábbi menükínálat kizárólag mintaként szolgál partnereink számára. Az adott esemény konkrét ételsorát minden esetben az ajánlatkérés során egyeztetjük megrendelőinkkel.
Állófogadás mintamenü
1. variáció
Hideg ételek:
Préselt sertés pofa ecetes lila káposztával (G, L)
Kacsamell májjal töltve (G, L, CM)
Sült tengeri hal, saláta ágyon (G, L, CM)
Fűszeres parajjal töltött jércemell baconbe göngyölve (G)
Mozzerella Caprese (G, L, CM)
Pékáru variációk
Fehér, magvas és barna mini péksütemény
Saláták:
Klasszikus cézár saláta koktélrákkal
Bulgur saláta zöldségekkel (L, CM)
Waldorf saláta: zeller, alma, dió (G, CM)
Meleg ételek:
Perui bárány ragu Basmati rizzsel (G, L)
Mini töltött káposzta (G, L)
Jércemell paraj gomolya petrezselymes burgonyával (G)
Vörösboros marhanyak, pásztortarhonyával (L, CM)
Rakott padlizsán tofu mozzarella (G)
Desszertek:
Gyömbéres sütőtökszelet zabpehellyel
Tejcsokis "Mont Blanc" hab
Barackos joghurtkocka
Chia puding passió gyümölccsel (G,L, CM)
Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)
2. variáció
Hideg ételek:
Borjú szűz francia mustár dresszinggel (G, L)
Bajor kolbász, savanyú burgonyával (G, L)
Céklás gravlax lazac (G, L)
Vaddisznó pástétom pirított pisztáciával (G, L, CM)
Portobello gomba rántva, chimichurri-val (L)
Pékáru variációk
Fehér, magvas és barna mini péksütemény
Saláták:
Sült kacsamell cékla répa spagettivel (G, L, CM)
Marinált cukkini gyömbérrel, jégsalátával (G, L, CM)
Vörös tonhal, színes tészta salátával (L)
Avokádó, pak choi, ázsiai dresszinggel, római saláta, pirított fekete szezámmal (G, L, CM)
Meleg ételek:
Róka gombás szarvas ragu röszti burgonyával (L, CM)
Sült lazac, zöldséges üveg tésztával (G, L, CM)
Serránoba göngyölt sertés szűz, stilton mártással, kölessel (G)
Lassan sült kakukkfüves borjúsült Juhtúrós sztrapacskával
Svájci rakott édesburgonya szarvasgomba olajjal
Desszertek
Fahéjas almakompót dió ropogóssal (L.G, CM)
Bazsalikomos eper torta
Fűszeres trüffel
Fekete erdő (pohár)
Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)
Szendvicsparti mintamenü
1. variáció
Szendvicsek:
Tonhalkrémes szendvics fekete olivával, citrommal
Hideg pulykasültes szendvics, almás káposztasalátával
Mangalicasonkás szendvics, házi túróval
Füstölt marhanyelves szendvics céklapürével
Padlizsánkrémes szendvics (L)
Saláták:
Majonézes káposztasaláta, pikáns kesudióval (L)
Burgonyasaláta, szárzellerrel (L)
Friss idény saláta, házi vinegrettel (,G)
Desszertek:
Kókusz mousse mangó zselével
Mandulás pisztáciás körtetorta
Giandujás kávészelet
Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)
Igény szerint gluténmentesen is elkészítjük a szendvicseket
2. variáció
Szendvicsek:
Lazactatáros szendvics, kapri krémmel
Füstölt kacsamelles szendvics lilahagymalekvárral
Paprikás szalámis szendvics sajtkrémmel, tojással
Szarvassonkás szendvics almás zellerkrémmel
Óvári háromsajtos szendvics
Saláták:
Tavaszi saláta (cukorborsó, céklalevél, ceruzabab, spárga, hónapos retek, karalábé), vinegrettel (L, G)
Amerikai káposztasaláta (G)
Avokádós jércesaláta, lime, citrom, bébi saláták (L, G)
Desszertek:
Céklás sajttortácska
Kombinált csokoládé harmónia
"Red Velvet" bársonytorta
Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)
Igény szerint gluténmentesen is elkészítjük a szendvicseket
Koktélparti mintamenü
1. variáció
Hideg flying falatok:
Pulykasült savanyított gyöngyhagymával (L, G)
Sertéskaraj zöldkéregben (L)
Parasztsonka torma krémmel (L, G)
Mini cézár csirkemellsaláta
Füstölt kacsamell tökmagolajos édesköménnyel (L,G)
Mozzarella aszalt paradicsommal és madársalátával (G)
Pármai sonkarózsa kaprigyümölccsel és sültpaprika krémmel L, G)
Desszertek
Diós szilvás morzsa sütemény
Banános tonkababos étcsokihab
Narancsos máktorta
Citrusos almakompót gyümölcsszósszal (G, L, CM)
Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)
2. variáció
Hideg flying falatok:
Sült libamáj lilahagyma lekvárral (L,G)
Bélszín carpaccio (L,G)
Vörös tonhal humusszal (L,G)
Borjú szűz francia mustár dresszinggel (L,G)
Bajorkolbász édes mustárral
Angolos hátszín édeschili dresszinggel (L,G)
Chilis garnéla farkak (L,G)
Gravlax lazac avokádóval (L,G)
Sült Kacsamell cékla répa spagettivel
Puy lencse saláta füstölt marha nyelvel (L,G)
Meleg falatka
Bundázott rák édes chiliszósszal (L)
Fűszeres húsgolyó barbecuemártással (L)
Marhabélszín füstös kápiakrémmel (L,G)
Desszertek:
Kókusz mousse mangó zselével
Mandulás pisztáciás körtetorta
Giandujás kávészelet (L,G,CM)
Kekszes fehér csokoládé birsalmával
Laktózmentes (L), Gluténmentes (G), Cukormentes (CM)