BALLAGÁSI / ÉRETTSÉGI / DIPLOMAOSZTÓ EBÉD ÉS VACSORA HELYSZÍNBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

150

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Ballagási vacsorahelyszínt keres Budapesten? Válassza jól felszerelt, tágas különtermünket a Bohém Rendezvényhelyszínen, a Müpában! Érettségi bankett helyszín gyanánt kitűnően szolgál különtermünk. Elegáns ballagási étterem, ahol a teljes rokonságot vendégül tudja látni, szűk körben, vagy akár 150 főig.

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

HAGYOMÁNYOS FOGADÁS

Maximum létszám: 150 fő

BALLAGÁSI EBÉD / VACSORA HELYSZÍN

Kijárta az iskolát gyermeke, ezt pedig szeretnék kellőképpen megünnepelni egy hangulatos ballagási ebéddel, vagy vacsorával? Akkor nézzen be hozzánk, a Bohém Rendezvényhelyszínen mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ez a nap egy igazán emlékezetes nap legyen, hiszen nem mindennap fordul elő az ember életében ilyen esemény.


Kiváló helyszín a család számára!

Ha szeretné gyermekét az rendezvényhelyszínen igazán meglepni, ha szeretné, hogy személyzetünk vigye ki számára a meglepetés virágot vagy ajándékot, akkor kérje munkatársunkat, szívesen eltesszük és fel is szolgáljuk azt!

Még be sem lépett hozzánk, már akkor el fogja bűvölni a környezet. A Duna mentén sétálva nem csak gyönyörű panorámával vagyunk megáldva, hanem lenyűgöző szépségű épületekkel is. A csodaszép MÜPA épületében található éttermünk, ha pedig betérnek hozzánk egy igazán meghitt hangulatú enteriőr fogadja majd, ahol mindenki otthonosan érzi magát az rendezvényhelyszín hívogató hangulata miatt.


Családias, barátságos hangulat

Rendezvényhelyszínünket úgy alakítottuk ki, hogy családias, barátságos hangulata miatt kellemes akár nagyobb asztaltársaságoknak is, igyekszünk olyan környezetet és helyet biztosítani, ahol nem zavarhatják meg Önöket az ünneplésben.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT