CÉGES ÉVZÁRÓ / ÉVNYITÓ /
ÉVÉRTÉKELŐ HELYSZÍNBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

150

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Budapest talán legjobb helyszíne a Bohém Rendezvényhelyszín, amennyiben céges évzáró rendezvényt vagy bulit tervez. A különterem sokféleképpen berendezhető, színpad is jár hozzá! Ha ideális céges évértékelő helyszínt keres, megtalálta!

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉSEK

Az Ön rendezvényéhez a lenti elrendezések egyikét javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

CÉGES ÉVZÁRÓ / ÉVNYITÓ / ÉVÉRTÉKELŐ HELYSZÍN

Budapest talán legjobb helyszíne a Bohém Rendezvényhelyszín, amennyiben céges évzáró rendezvényt vagy bulit tervez. A különterem sokféleképpen berendezhető, színpadi is jár hozzá!


LENYŰGÖZŐ ATMOSZFÉRA

Őszintén – ki ne akarna céges évzáróra a MÜPA épületébe menni? Ez az épület, és az a lenyűgöző panoráma, ami az ide érkezőket fogadja egyszerűen lélegzetelállító mindegyik évszakban. Habár télen nagy sétákat nehéz tenni a hideg miatt, mindenkinek jól eshet egy kis szellőztetés a buli hevében, amire mi lehetne tökéletesebb, mint a Duna partja?


IDEÁLIS HELYSZÍN

A Bohém Rendezvényhelyszín különtermében minden adott ahhoz, hogy egy tökéletes céges évzárón vehessen részt. A terem 100 fő befogadására alkalmas, és mivel hangszigetelt, így garantált, hogy nem zavarnak senkit, akármilyen jó hangulatú is legyen a rendezvény. A Pódiumterem süllyeszttet belső világítással, beépített színpaddal, hang- és fénytechnikával rendelkezik, így természetesen ezzel sem kell foglalkoznia.


KIVÁLÓ ÉTELEK

A rendezvényhelyszín különleges hangulatával, és az ünnephez illő ételekkel várja az év végén bulizni vágyó vendégeket. A Bohém Rendezvényhelyszín konyhafőnöke Pásztor Krisztián, aki friss nyersanyagokból, magyar termelők alapanyagaiból készíti az ételeket a rendezvények vendégei számára. Ráadásul a MÜPA épületében kialakított cukrászműhelyben készülnek a kézműves péksütemények, cukrásztermékek is.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT