CÉGES
PARTI HELYSZÍNBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

150

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Céges Parti helyszínt keres? Nehéz lenne elegánsabb éttermet találni rá, mint a Bohém Rendezvényhelyszín különterme! Teljeskörű cateringgel, széles italkínálattal, színpaddal és teljes technikai felszereltséggel várjuk Önt és kollégáit mind vacsorára, mind az utána következő céges bulira! Céges buli Budapest szívében, amely után hálásak lesznek a dolgozók és szívesen emlékeznek vissza rá később is.

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

HAGYOMÁNYOS FOGADÁS

Maximum létszám: 150 fő

CÉGES PARTI HELYSZÍN BUDAPESTEN

Érdemes időben elkezdeni a céges party helyszínek keresését, ugyanis hamar a Bohém Rendezvényhelyszín rendezvényterme is hamar betelik! Budapesten erre a legjobb helyszínt a MÜPA-ban található Bohém Rendezvényhelyszín biztosítja

Megtalálta a megfelelő helyszínt a céges bulinak! Nálunk mindent megtalál, ami a tökéletes céges bulihoz kell! Teljes körű szervezést biztosítunk rendezvénye számára, így önnek szinte semmi mással nem kell foglalkoznia, mint hogy jól érezze magát nálunk.


IGÉNYES BELSŐ KIALAKÍTÁS

Különtermünk 100 fő vendéglátására alkalmas, külön színpaddal rendelkezik, ráadásul a hang-és fénytechnikáról is mi gondoskodunk. Önnek annyi lesz csupán a dolga, hogy a meghívott vendégekkel együtt élvezze különtermünk meleg, elegáns hangulatát, a személyzet figyelmes kiszolgálását és az ünnephez illő fenséges fogásokat, melyeket természetesen helyben készítünk minden esetben.


KITŰNŐ HANGULAT

Garantáltan nem fog csalódni, ha minket választ, ugyanis mindent megteszünk, hogy ön és vendégei a lehető legjobb hangulatban tölthessék el az év egyik legfontosabb eseményét, együtt emlékezhessenek meg a közös sikerekről, boldog pillanatokról. Ebben a lenyűgöző panoráma és a Duna közelsége szintén igen nagy segítségükre lehet érkezéskor és távozáskor egyaránt.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT