KONFERENCIATEREM BÉRLÉS BUDAPESTENBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

70

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


A Bohém Rendezvényhelyszín kitűnően alkalmas konferencia helyszín gyanánt is. Céges, formális illetve informális összejövetelek helyszínűül is kitűnően szolgál igényes belső kialakításának és kiváló atmoszférájának köszönhetően.

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

SZÉKSOROS ELRENDEZÉS

Maximum létszám: 70 fő

KONFERENCIA HELYSZÍN


Konferencia helyszín inspiráló környezetben Budapesten. Mi is lehetne jobb helyszín Budapesten konrefenciák, előadások lebonyolítására, mint a kultúra egyik legnagyobb fellegvára? Mindezek lebonyolításához a lehető legjobb helyszín a Bohém Rendezvényhelyszín.


A BUDAPESTI BOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN KIVÁLÓAN FELSZERELT

Hangszigetelt különterem, elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kíván konferenciát tartani. A rendezvényhelyszín 120 fős különterme saját színpaddal rendelkezik,így ideális helyszínt nyújthat erre.. A résztvevők kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetnek el néhány órát, miközben figyelmes személyzetünk mindent megtesz a rendezvény gördülékenységének érdekében.


INSPIRÁLÓ KÖRNYEZET

A művészetek egyik legnagyobb központjában, a MÜPA-ban található Bohém Rendezvényhelyszín inspiráló környezetet nyújt a tanulni, fejlődni vágyók számára, hiszen az egész épületet és környezetét körüllengi a tudás, a művészet, a kultúra. Tökéletes helyszínt nyújt egy olyan közösség számára fontos eseményen, mint amilyen egy konferencia.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT