OSZTÁLYTALÁLKOZÓ HELYSZÍN BUDAPESTENBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

150

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Ideális osztálytalálkozó helyszínt keres? Érettségi találkozó helyszínként is kitűnően alkalmas a Bohém Rendezvényhelyszín. Válassza jól felszerelt, modern és kényelmes rendezvényhelyszínünket eme jeles alkalom otthonául!

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

HAGYOMÁNYOS FOGADÁS

Maximum létszám: 150 fő


OSZTÁLYTALÁLKOZÓ HELYSZÍN

Különtermünk osztálytalálkozók helyszíneként is tökéletesen megfelel, akár 120 fő befogadására is alkalmas, így egy teljes főiskolai vagy egyetemi évfolyamot is szívesen látunk vendégkörünkben. Ha már eltelt egy bizonyos kerek év az iskola befejezése óta, bizony a kíváncsiság is hajthat bennünket, hogy újra lássuk egymást, a régi cimborákat, akikkel a nap nagy részét töltöttük akkoriban. Ennek a szép alkalomnak pedig adjuk meg a módját és válasszunk egy tökéletes helyszínt!


Tapasztalt, barátságos személyzet!

Éttermünkbe lépve tapasztalhatják, hogy a hely igazán exkluzív megjelenéssel bír, a gyönyörű tapétával borított falak és a hangulatos világítás is már megadja a kivételes alkalomhoz illő miliőt, de mi ezt még fokozzuk rugalmas, tapasztalt és udvarias személyzetünkkel, akik segítenek lebonyolítani egy ilyen kedves és ritka visszaemlékezés alkalmát.


Alkalmazkodunk az egyéni igényekhez!

Amennyiben valamilyen étel intoleranciája vagy érzékenysége van, akkor sem kell lemondania a finom falatokról. Kérjük értesítse kollégánkat erről és mi mindent megteszünk azért, hogy Ön is egy exkluzív ebéd/vacsora részese lehessen.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT