SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN
BUDAPESTENBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

70

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Sajtótájékoztató helyszínt keres Budapesten? A Bohém Rendezvényhelyszín egy igényes és modern, jól felszerelt rendezvénytermekkel, tökéletesen alkalmas sajtótájékoztatók és sajtóesemények lebonyolítására is.

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉSEK

Az Ön rendezvényéhez a lenti elrendezések egyikét javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ HELYSZÍN BUDAPESTEN

A MÜPA lenyűgöző épületében található Bohém Rendezvényhelyszín 120 fős különtermet biztosít budapesti sajtótájékoztató helyszíneként. Különleges terek, elegáns berendezés, exkluzív étel-és italkínálat garantálja a sajtótájékoztatók gördülékeny lebonyolítását.


Ha sajtótájékoztató helyszínt keres, akkor ennél jobbat nem fog találni Budapesten! A MÜPA épületében elhelyezkedő Bohém Rendezvényhelyszín olyan vonzó lesz a meghívottak számára, hogy garantáltan pozitív érzelmekkel állnak majd a rendezvény elébe, ez pedig nagyban növelheti annak sikerességét.


ALKALMAS INFRASTRUKTÚRA

A sajtótájékoztató résztvevőit egy 120 fős különterem várja a legnagyobb kényelemmel. A különterem hangszigetelt, elegáns berendezésű, és saját színpaddal rendelkezik, amely nagyban emeli az esemény színvonalát. A technikáról, a felszolgálásról, az ellátásról mi gondoskodunk, így Önnek tulajdonképpen semmi teendője nem lesz, ha nálunk tartja rendezvényét, segítőkész személyzetünk mindenben készségesen rendelkezésére áll.


VÁLASSZA ÉTTERMÜNKET!

A Bohém Rendezvényhelyszín különleges helyszínt nyújt, hiszen a MÜPA épültében található. Ez már önmagában egy olyan hangulatot kölcsönöz éttermünknek is, amely át van itatva a kultúrával. Emellett a panoráma is lenyűgöző hatással lesz a résztvevőkre, a sajtótájékoztató előtt, közben vagy akár után is érdemes egy pihentető sétát tenni a gyönyörű sétányon a Duna mentén.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT