TRÉNING / TOVÁBBKÉPZÉS
HELYSZÍNBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

70

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


Megfelelő tréning helyszínt keres Budapest szívében? Nehéz lenne elegánsabb helyet találni rá, mint a Bohém Rendezvényhelyszín különterme! Kitűnően alkalmas céges tréningek, továbbképzések megrendezésére, megfelelő belső kialakításának, és infrastruktúrájának köszönhetően!

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

SZÉKSOROS ELRENDEZÉS

Maximum létszám: 70 fő

TRÉNING HELYSZÍN BUDAPESTEN

A legjobb továbbképzés helyszín Budapesten kétségtelenül a MÜPÁ-ban található, a Bohém Rendezvényhelyszín!

Fontos, hogy a továbbképzés nem csak korszerűen felszerelt, hanem megfelelően inspiráló közegben történjen. Ezért kiváló választás a Bohém Rendezvényhelyszín rendezvényterme, hiszen a Művészetek Palotája, mint a kultúra fellegvára valóban ösztönző közeg lehet bármilyen önképző tevékenységben résztvevők számára..


REMEK HANGULAT, ÉS FELSZERELTSÉG

Különtermünk 100 fő vendéglátására alkalmas, külön színpaddal rendelkezik, ráadásul a hang-és fénytechnikáról is mi gondoskodunk. .


MINDENRŐL GONDOSKODUNK

Garantáltan nem fog csalódni, ha minket választ, ugyanis mindent megteszünk, hogy ön és vendégei a lehető legjobb hangulatban, és emellett hatékonyan teljen a tréning minden pillanata.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT