WORKSHOP ÉS
OKTATÁS HELYSZÍNBOHÉM RENDEZVÉNYHELYSZÍN

70

fő - maximum létszám


243

négyzetméteren


A Bohém Rendezvényhelyszín kitűnően alkalmas workshop terem gyanánt is. Ez a helyszín Budapest szívében, található, könnyen megközelíthető, és korszerű felszereltsége miatt megfelelő workshop terem, és ideális egy ilyen oktató jellegű rendezvény lebonyolításához is.

SZOLGÁLTATÁSOK / JELLEMZŐK

A Bohém Rendezvényhelyszín teljes technikai felszereltséggel és az Ön kényelmét szolgáló szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Konferencia technika
Színpadtechnika
Ruhatár
WIFI
Catering / Étterem
Kivetítő

Őrzött parkoló
Biztonsági szolgálat
Programszervezés
Mozgássérült kialakítás
Légkondícionálás
Sötétíthető terem

AJÁNLOTT ELRENDEZÉS

Az Ön rendezvényéhez az alábbi elrendezést javasoljuk. A virtuális túra gombra kattintva otthonában ülve "bejárhatja" termeinket.

SZÉKSOROS ELRENDEZÉS

Maximum létszám: 70 fő

WORKSHOP / OKTATÁS HELYSZÍN


Oktatás helyszín inspiráló környezetben Budapesten. Mi is lehetne jobb helyszín Budapesten oktatások, előadások lebonyolítására, mint a kultúra egyik legnagyobb fellegvára? Ha szeretné ilyen impozáns körülmények között tartani céges oktatását, akkor a lehető legjobb helyszín a Bohém Rendezvényhelyszín.


A HELYSZÍN FELSZERELTSÉGE

Hangszigetelt különterem, elegáns környezet és segítőkész személyzet várja, amennyiben nálunk kívánja megtartani oktatását. Az rendezvényhelyszín 120 fős különterme saját színpaddal rendelkezik, így igazán ideális helyszín nagyobb oktatások, továbbképzések számára is. A résztvevők kifinomult, elegáns, de mégis közvetlen hangulatban tölthetnek el néhány órát, miközben figyelmes személyzetünk mindent megtesz a rendezvény gördülékenységének érdekében.


INSPIRÁLÓ KÖRNYEZET

A művészetek egyik legnagyobb központjában, a MÜPA-ban található Bohém Rendezvényhelyszín inspiráló környezetet nyújt a tanulni, fejlődni vágyók számára, hiszen az egész épületet és környezetét körüllengi a tudás, a művészet, a kultúra. Ilyen körülmények között a tanulás is hatékonyabb, vendégei egész biztosan hatalmas tudásvággyal fognak az oktatás elébe nézni.

SZERVEZZE HOZZÁNK RENDEZVÉNYÉT